Главное требование к демке, это наличие читов, а не размер. Сам же пишешь демку, видишь что на ней палева нету, смысл её сюда выкладывать?
там у самому кінці демки він знов врубив чіти і з пів хвилини на демо він вже з ними. Я не адмін і не віп, виконувати обов'язки адмінів замість гри- це занадто, сидіти чекати спектру, щоб зловити коли врубають чіти- занадто, буває таке, що врубають та вирубають на 30 секунд. я незнаю навіщо але це факт і це все коїться саме в той час, коли сервак без адмінів. Я про це кажу, даю демо і всім пофігу, а потім сам сервак банить тих, про кого я казав з примітками: волхак, баніхоп, аімассіст і т.д. За дивним збігом після того, як сервак залишається без адмінів вечір-ніч. Я невинен, що я бачу ці порушення, на початковій стадії і не чекаю масових порушень. А ще чітакі користуються тим, що живих людей мало і голосів на бан невистачає ввечорі та вночі.
Фуф, проїхали, є купа адмінів та модерів, займайтесь, я незбираюсь щось доводити з піною у роті, вже Сімпл підтвердив сам факт і на демо факт є хоч і не довго.
Я лише за справедливість та комфортну гру за правилами, хоч програвати, хоч вигравати але за правилами та чесно. Мені приємно бути "вбитим" ножем Сапранича чи Анаболіка, бш чи там кобанчиком бо це є стимул для зростання та чудова нагода для тренування і різати їх у равних умовах, а не проти йолопо-чітерів. якось так.