D
Dnepr
Оптимист
- Реакции
- 924
- Баллы
- 176
Могу сбросить целиком свой download с модельками, звуками и картами архив 288 метров, что из него Береза - хз)
Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Могу сбросить целиком свой download с модельками, звуками и картами архив 288 метров, что из него Береза - хз)
Щоб попасти на Березу потрібно не менше 10 хв поки якийсь віп або адмін таки вибере за кого грати. Особливо це помітно на піраміді. fuuu_by
Ок, ще зрозумію якщо місця нема, але таке стається і тоді коли місця хватить на всіх.
Не знаю в чому проблема.
Идеально для тех кто пишет демкуавтоматически кикать долго сидящих в спектрах.
Так админов же не кикает :)
Потом услышишь от Котика в свою сторону много ласковых слов)))))))))Можно поставить плагин на сервер, который будет автоматически кикать долго сидящих в спектрах.
Можно поставить плагин на сервер, который будет автоматически кикать долго сидящих в спектрах.
Zloy, стосовно привілегій Віпів і Адмінів - ясно. Мені не ясно чому так довго це робиться. Тобто, я начебто зайшов на сервер, починаю вибирати комнду (тер чи контр) і мене викидає. Я знову пробую законектитись - повторюється ситуація. І так 10, а то й більше раз. От це мені не зрозуміло. Якщо мене викидає, значить віп зайняв моє місце, бо місця немає. Але чому при наступному підключенні мені не видає повідомлення, що місць на серваку нема?
П.С. вибачайте на тавтологію.