Ну, не обов'язково у ці вихідні, просто для більшості людей вихідні - найбільш зручний час, тому можемо через вихідні (усіх влаштовує?) Дати ж офіційно ще немає. Тому скажіть свою думку.
Давайте визначимося з картами. Я пропоную:
de_inferno, de_nuke, de_train, de_chateau, cs_office, cs_italy, de_aztec, de_dust2, de_cbble, de_piranesi (офіційні) de_tuscan, de_cpl_strike, de_cache, de_season, de_alexandra2, de_losttemple_pro (любительські). Які з цих карт є (або можна запхнути) на кв-сервер? Знаю, карт багато, але якщо усі вони будуть доступними, то пропоную зробити так: кожна з команд банить по 5 карт уже 10 відпадає, залишаються 6 - з цього списку команди вибирають по 1 карті, на якій хочуть грати - готові 2 карти для бою. І одну карту рандомно вибере суддя/головний адмін - на випадок нічиї по попереднім двом. Ну, якщо доступних карт буде більше/менше, то можна змінити пропорцію на кількість "забанених карт". Як ідея? По цьому питанню теж хочеться думки людей знати, щоб усі були задоволені.
Ну, і останнє питання до пана Zloy. З технічної точки зору коли можливо буде підготувати сервер для бою? - Поки у класичному режимі. А колись може організуємося і зіграємо на DM, ZM чи GG.
Добавлено через 3 минуты
Перклад/Перевод:
Ну, не обязательно в эти выходные, просто для большинства людей выходные - наиболее удобное время, поэтому можем через выходные (всех устраивает?) ДатЬІ боя же официально еще нет. Поэтому скажите свое мнение.
Давайте определимся с картами. Я предлагаю:
de_inferno, de_nuke, de_train, de_chateau, cs_office, cs_italy, de_aztec, de_dust2, de_cbble, de_piranesi (официальные) de_tuscan, de_cpl_strike, de_cache, de_season, de_alexandra2, de_losttemple_pro (любительские). Из этих карт есть (или можно запихнуть) на кв-сервер? Знаю, карт много, но если все они будут доступны, то предлагаю сделать так: каждая из команд банит по 5 карт уже 10 отпадает, остаются 6 - из этого списка команды выбирают по 1 карте, на которой хотят играть - готовы 2 карты для боя . И одну карту рандомно выберет судья / главный админ - на случай ничьи по предыдущим двум. Ну, если доступных карт будет больше / меньше, то можно изменить пропорцию на количество "забаненных карт". Как идея? По этому вопросу тоже хочется мнения людей знать, чтобы все были довольны.
Ну, и последний вопрос к господину Zloy. С технической точки зрения когда можно будет подготовить сервер для боя? - Пока в классическом режиме. А когда-то может организуемся и сыграем на DM, ZM или GG.