И кипу хочу спросить. Ну вот зачем, зачем ты играешь на этом сервере? Не пойми меня неправильно, но я сколько не играю, а я фиг знает когда еще играю на этом сервере, тебя всегда можно встретить только на двух точках. За кт по центру, За теров - по центру возле дерева. Скилл набирать? Лучшим быть? Брал бы пример с детерминиста он бегает по всей карте хоть.
Кожен грає, там де хоче і як хоче (ну, в грі я інколи нервую і буває прошу міняти зброю, але по суті дезматч створений для розслаблення). На березі 1 КІПА не на одній позиції і не на одній карті грає, до речі.
При мені Кіпа допомагав бомбу з Б забирати, він дим на дальні кидав, щоб ми могли забрати, пам'ятаю як він яму допомагав забирати, коли ми за КТ грали. Навіть інфу кілька разів грворив. До того ж, не раз бачив, як він на Б з командою був, чи яму тримав за терористів. Та і нормально відреагував на те, що я запитав, чи не означає його нік єврейську ярмулку, дехто міг би на це образитися, а він засміявся)) Нормальний мужик ЖУК.
P.S. Так навіть і добре, коли знаєш, хто де стоїть. Так можна з префаєром виходити))
От хочеш собі пару фрагів зробити - різко виходиш і в голову убиваєш Lady Boss, яка на двадцятці (суїцидка) присіла біля ящичка (головне голову не підставляти). Правда інші снайпери з респи можуть зняти(( Взагалі, навіть ті гравці, які міняють позиції мають свої улюблені, тому якщо знаєш, хто проти тебе грає, знаєш, як боротися з тим чи іншим суперником.
А за віпів в одній команді ще в оскарженні банів писав я і не тільки я. Хоч так не завжди, але у 85 - 90% так. Кіпа якраз один з тих, хто не соромиться за слабшу команду грати, за це йому окреме спасибі!